C10 Transporter

C10 Transporter

Het is weer even geleden sinds de laatste update. De laatste tijd heb ik hiervoor niet veel tijd gehad, dus het is gebleven bij een paar lagen blanke lak. Het ging niet echt soepel helaas, ik vermoed dat de verf wat te koud was en de tweede keer de spuit half verstopt. Het zal nog wat bijgewerkt moeten worden helaas, maar voor de rest ben ik tevreden.

Om de tijd een beetje te breken heb ik wat overzichtsfoto’s van de stand van zaken, met de beloofde wielen eronder en de C8 MM bij de laatste foto’s erop.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Als ik dit zo zie ben ik niet ontevreden. Ik hoop en denk dat de wielen en de voorbumper het geheel wel nog iets gaan breken, want nu is het wel een tikje strak en saai.

Het eind is niet ver weg meer en ik ben me ondertussen al aan het ori├źnteren op een volgend project. Ik heb al veel idee├źn gehad, maar wat me nu wel aanspreekt zijn de Stromlinienwagens uit de jaren ’30. Dit waren Duitse GP-auto’s die een futuristisch uiterlijk hadden met een grote motor. Voorbeelden zijn de Auto Union Stromlinie en de Mercedes T80, de eerste heeft een landrecord gezet op ruim 400km/h in de jaren ’30 op klinkerweggetjes… Maar dat voor later.

Er staan nu nog wat dingen te drogen, de velgen ben ik vergeten te spuiten dus dat moet ook nog gebeuren. En als dat gebeurt is kunnen we gaan afbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *