C10 Transporter

C10 Transporter

We gaan lekker dit weekend. Nu de ruimte voor de besturing van de verlichting verder klaar is, is er weer ruimte om de bodywork aan te passen. Zo heeft de voorkant een stuk meer vorm gekregen en ben ik alvast gaan kijken hoe ik het dak wil hebben. Bovendien is de rechter zijkant achteraan voorzien een frame en blik. Qua uiterlijk is er vrij veel veranderd, wat altijd leuk is om te zien.
Allereerst de rechter zijkant. De hele zijkant is voorzien van een extra strook metaal, zodat de vorm uit de deur door blijft lopen. Aan de achterkant heb ik een ronde hoek gebogen van metaal en dit een halve tot kwart centimeter van de achterste balk vast gezet. Hiertussen zit alleen veel tin dat zijn vorm gekregen heeft door te vijlen, dit is omdat blik niet goed genoeg te knippen en vast te zetten is tov alleen tin. Daarnaast zijn er ondersteunende staven voor de bovenste verdieping aangebracht, aan de binnenkant geeft dit net wat meer detail.
Het eerste overzicht

Afbeelding

Afbeelding

Dit is de achterste hoek

Afbeelding

Van binnenuit krijgen we dit

Afbeelding

Dan komt de cabine die een achterwand gekregen heeft.

Afbeelding

Dan is het de beurt aan het frame van het dak. Het eerste deel bestaat uit de vormen van de voorruit en de bolling aan de voorkant.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Dit geheel moet aan de linkerkant ook uitgevoerd worden, maar er zal eerst een lak laag over het interieur moeten, waar ik nu nog goed bij kan.

Als afsluiter een foto van de hele zijkant:

Afbeelding

De vorm zit er al netjes in, al zeg ik het zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *