C10 Transporter

C10 Transporter

Dit wordt een autotransportvrachtwagen in de stijl van de jaren ’50. Als basis van mijn ontwerp heb ik de Fiat RN642 gebruikt, de transporter van Ferrari’s. Mijn wagen zal ook voor de C8 MM dienst doen in de schaal 1:24. Mijn plannen voor dit project zijn werkende LED’s; voor en achter, knipperlichten, groot licht, remlichten, binnenverlichting en verlichting bij de auto. Daarnaast natuurlijk weer werkende deuren, achterklep en de platen om tegen de wagen op te kunnen rijden. Voor de rest wordt voornamelijk het inspiratie en improvisatie werk. Mijn basis is dus de Fiat Rn642, een pracht wagen waar ik mijn eigen tekening om erin te komen voor heb gemaakt in de Cheeta stijl:
Cheeta Race Transporter
Ik kan wel gaan zeggen dat ik dit na ga bouwen, maar ik wijk altijd af :P
Ik heb bij MG Moulds een mooi set velgen besteld in combinatie met de Italeri banden. Deze krijgen jullie later wel te zien. Het kleuren schema staat nu op zilver en blauw, in de stijl van de C8 MM.
Bij elke bouw moet je beginnen bij het begin en bij mij is het de tekening van het chassis.
Cheeta C10 Transporter 002
Let er wel op dat het misschien niet historisch verantwoord is, maar het is een wagen die nooit bestaan heeft en dit valt binnen mijn techniek :)
volgens mij ben ik bijna de enige die elk lijntje weet te beschrijven :P, maar na een paar staven wordt het al duidelijker
Cheeta C10 Transporter 003

Dit was dus de eerste stap alweer, nu wordt het vormen van de buitenste lijnen en de hoogte in het vervolg. Rap zal het nog niet gaan, het is arbeidsintensief en ik zit ook in het examenjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *