C 8 Mille Miglia Touring

C 8 Mille Miglia Touring

Qua uiterlijk wel een van de grotere denk ik. Het dak zit er namelijk op. Dit betekent dat al het plaatwerk klaar is! Het is nu dus een kwestie van nog meer plamuren en schuren en plamuren en dan ook nog een keer spuiten en natuurlijk wat dingen als het glas, de rest van de bekleding en het stuur. Als je nu zou vragen of ik blij en trots ben? Zeker! Maar nu eerst ook nog een manier verzinnen om het glas er goed in te krijgen, maar dat zal wel loslopen (vreemde uitdrukking eigenlijk).
Maar goed, hier de foto’s die wat meer zullen zeggen.
Het dak, veel blik, veel tin en veel vijlen. Het is nog in een ruwe vorm, maar de vorm is nu wel duidelijk.
C8MMTouring016

C8MMTouring017

C8MMTouring021

C8MMTouring019

C8MMTouring018
Ik ben van plan de achteruit iets te laten verzinken in de achterkant, voor een mooie gestroomlijnde gebroken lijn.

Dan het 2e deel waar ik dit weekend mee bezig ben geweest, het begin van de bekleding. Helaas heb ik er, nu, nog geen bouwverslag van, maar als ik het niet vergeet zal ik hem bij de volgende maken.
Het is in feite een stuk karton dat binnen het frame van de stoel past. Deze heb ik bekleed met stof dat vast zit met dubbelzijdig tape. Aan de achterkant zit een stuk blik voor de afwerking, omdat de stoelen kunnen klappen. Er zit wel vorm in de stoelen, maar ik vind ze nu nog wat te egaal lijken. Misschien gaat het nog wennen en anders moet ik er wat op verzinnen. Wat vinden jullie?
C8MMTouring022

C8MMTouring023
De bekleding zit vast aan de achterkant met doodgewone scotch tape. Met de smalle stroken heb ik de veren van de echte stoelen geprobeerd na te bootsen.
C8MMTouring024

Dit was het weer voor deze keer, de bouw gaat nu een stuk minder snel door school, maar langzaamaan begint het einde te naderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *