C 8 Mille Miglia Touring

C 8 Mille Miglia Touring

Voornamelijk schriftelijk. De lak is echt een crime bij deze 😕 Na de laatste update ben ik weer gaan schuren en heb ik nog een laagje spuitplamuur gespoten. Blijkbaar kwam er nog wat blauw door, dus daar zaten ook weer plekken op.
CheetaC8MMTouring006

CheetaC8MMTouring007
Het viel me op dat de geplamuurde delen mooi glad waren zonder plekken, dus heb ik dat maar als oplossing genomen. Gisteren heb ik weer 2 lagen blauw (dit keer van Flexa) gespoten, vannacht lekker laten drogen, vanmorgen was hij nog wat zacht, dus nog eventjes laten drogen. Vanmiddag was hij hard genoeg.
CheetaC8MMTouring008

CheetaC8MMTouring009
Delen heb ik weer een beetje bijgewerkt met korrel 6000, om wat plekjes weg te werken. Verder was hier geen enkel probleem ontstaan.
Na het bewerken met het schuurpapier waren er weer wat lichte plekken en de lak was op een paar plekken niet helemaal dekkend. Dus heb ik er net weer een laag blauw overheen gedaan. Maar na een minuut waren er alweer plekken te vinden. Voor nu laat ik het eerst drogen en ga dan de schade inventariseren, zolang het alleen het dak is het niet erg, aangezien dat een andere kleur krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *