C 8 Mille Miglia Touring

C 8 Mille Miglia Touring

2 van de 8 zitten erin en de derde is bezig. De ruiten lukken eindelijk! Nu is er alleen wel een leermoment: De volgende keer moeten de raamlijsten toch strakker worden, dit scheelt veel bij de ruiten.
CheetaC8MMTouring049

CheetaC8MMTouring048
Op de voorruit zit nu alleen een vlek, een klein beetje te zien op de eerste foto, dit is wel wat jammer, maar ik laat het eerst nog zitten. Er is veel geduld voor nodig, maar ik ben blij dat het lukt.

Dit is na nog 5 ruiten ook van het lijstje te strepen waar nog maar andere 3 dingen op staan.

We zijn weer verder. Vandaag heb ik nog een raam gedaan, we zitten nu op 4/8. Het interieur heb ik er ook ingezet en wat reparatie uitgevoerd aan de rechter-vooras, daarvan was het buisje van de besturing losgeraakt.
CheetaC8MMTouring053

CheetaC8MMTouring054
Met het interieur ben ik nu tevreden, de bekleding vind ik mooi uitkomen, ook icm de blauw/zilveren lak. De staande beklede inzetstukken zitten vast door banden die horizontaal en verticaal op de stoel zitten. De kontstukken, om het zomaar te noemen, zitten gelijmd aan een plaatje wat eronder zit.
Dit zijn de banden, gewoon schilderstape in dunne stroken. De zilveren band heb ik vervangen, die was nog van een test van voor de lak.
CheetaC8MMTouring051
Het stuur heeft nu een ook een zwarte rand. (leuk die macrofoto’s die te veel laten zien )
CheetaC8MMTouring052

Nu maar een paar sfeerfoto’s aangezien dit waarschijnlijk de (een van de)laatste echte update(s) wordt
CheetaC8MMTouring055

CheetaC8MMTouring057
Op naar de rustige eindsprint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *