C 8 GP Monza

C 8 GP Monza

Tijd voor weer een kijkje bij de werkzaamheden. We beginnen met een paar details. Zo is de gleuf tussen het chassis en de carrosserie opgevuld met tin. Hierdoor oogt het gelijk wat meer af.

Afbeelding

Daarnaast is de motor wat verder afgewerkt met een cilinderkop en wat extra leidingen. Later gaan hier nog wat details bijkomen, en een uitlaat natuurlijk

Afbeelding

Van daaruit gaan we naar het dashboard. Dit had een simpel stukje blik kunnen worden, laagje verf erover en klaar. Maar voor het detail vond ik tin ook een mooier alternatief. Nog een beetje bijwerken en de tellers erop zien te krijgen.

Afbeelding

Met het dashboard klaar, kan het stuur ook op zijn plek. Zoals eerder verteld is de stuurinrichting werkend; dus draai je aan het stuur, dan draaien de wielen. Met het stuur op zijn plek is dit nu dus ook helemaal afgewerkt.

Afbeelding

Afbeelding

Stuur recht:
Afbeelding

Stuur naar links:
Afbeelding

Om het af te maken nog een paar overzichtsfoto’s. Tot zover ben ik tevreden hoe de vorm begint te lijken. En natuurlijk ook erg benieuwd hoe het na een laag blik lijkt, al het bijna jammer is dat je dan geen frame meer ziet. Voor de vorm is met metaaldraad ook de lijn van de zitplek gemaakt, zodat je het totaalplaatje meer voor ogen krijgt.

Afbeelding

Afbeelding

Dat was hem weer voor deze keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *