C16 AVUS

C16 AVUS

Het moest er een keer van komen, maar nu na zo’n 3 maand werken is de vaste body klaar met uitzondering van de onderkant:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Om de carrosserie af te maken moeten de wielkappen ook vast gezet kunnen worden. Achter heb ik dit een tijdje geleden uitgewerkt met een buisje en een gat voor een riem. Het buisje is voor een staafje dat aan de wielkap zit zodat deze aan de wagen blijft zitten. Vervolgens kan ie vastgezet worden met de riem.

De voorkant heeft een grotere kap waardoor er meer ruimte is om hem vast te zetten, maar ook meer vast gezet moest worden. Dit heb ik opgelost met twee van de eerder genoemde buisjes. Maar om deze kap vast te zetten heb ik twee gaatjes gemaakt aan de voorkant van de kap en de wielkast. In deze twee gaatjes kan een soort nietje gedaan worden die de boel vasthoudt. Er zal wat inlevingsvermogen nodig zijn om het verhaal door te hebben, dus hieronder wat foto’s die het duidelijk maken:

Afbeelding

Afbeelding

Op de volgende foto zijn de buisjes te zien. De onderkant heeft een spuitbeurt gehad omdat ie binnenkort dichtgaat.

Afbeelding

En op deze foto het nietje die alles vasthoudt. De rare bobbel valt me nu pas op, die ga ik nog wegwerken.

Afbeelding

Om de hele body af te werken zal als laatste de andere twee kappen afgewerkt en de onderkant dichtgemaakt moeten worden.

Cheetacars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *