C16 AVUS

C16 AVUS

99% van de body is nu klaar, inclusief de onderkant en de bevestiging van alle losse wielkappen. Ook ben ik begonnen met de eerste grote delen te plamuren, hier moet nog wel wat werk in gestoken worden. Voor de gelegenheid heb ik de wielen er tijdelijk ondergezet en de wielkappen vastgemaakt.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De achterste wielkappen zitten echt vast en kunnen door een metalen band scharnieren. Rechts onderin de wielkast kun je een buisje zien, aan de wielkap zitten twee staafjes, een daarvan gaat in dit buisje. Hierdoor blijft het goed vast zitten allemaal.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Persoonlijk een van mijn favorieten hieronder, het laat de ronde vormen in combinatie met de vele grote vlakken mooi uitkomen.

Afbeelding

Afbeelding

Het enige punt waar ik nog sterk over twijfel zijn de voorste wielkassen. Op de derde en vijfde foto van onder is te zien hoe hoog de auto komt te staan. De voorste wielkassen vind ik ergens nog wat te hoog staan. Maar als je iets van bovenaf kijkt lijkt het wel mee te vallen. Ik zit te twijfelen of het nu mooi genoeg is of dat ik er nog wat aan moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *